Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител поздрави абсолвентите от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите - Пловдив

10 октомври 2016 10:26,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 624
Снимка 1

На тържествена церемония в сливенската зала „Зора“ абсолвентите от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив получиха своите дипломи.

Сред гостите на тържеството беше областният управител Татяна Петкова. Към завършващите бакалаври и магистри тя се обърна с думите: „Приключва един етап от житейското Ви развитие. За тези от вас, които са влагали усилия и постоянство, той ще успешен и ще се превърне в здравата основа, върху която ще градите своето по-нататъшно израстване. Но знайте, че за бъдещите ви успехи ще са нужни не само усвоените знания, а е необходимо да доразвиете творческия подход и дръзновението, които това учебно заведение възпитава в учениците си. Бъдете силни, вярвайте в доброто, работете за едно по-добро бъдеще на България“, каза още тя.

Абсолвентите, които завършиха степен „бакалавър" в специалност „Стопанско управление" са 151. От тях 67 са отличниците. Отличените от тях получиха два златни, три сребърни и два бронзови медала , а останалите 60 - диплом и значка. дипломират 55 магистри в четири специалности - „Финанси и банково дело", „Мениджмънт на човешките ресурси", „Счетоводство и одит" и „Стопанско управление". От тях 35 са с отличен успех. Във випуска бяха връчени пет златни, пет сребърни и три бронзови медала. Останалите отличници получиха диплом и значка.