» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител поздрави абсолвентите от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите - Пловдив

10 October 2016 10:26,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 651
Снимка 1

На тържествена церемония в сливенската зала „Зора“ абсолвентите от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив получиха своите дипломи.

Сред гостите на тържеството беше областният управител Татяна Петкова. Към завършващите бакалаври и магистри тя се обърна с думите: „Приключва един етап от житейското Ви развитие. За тези от вас, които са влагали усилия и постоянство, той ще успешен и ще се превърне в здравата основа, върху която ще градите своето по-нататъшно израстване. Но знайте, че за бъдещите ви успехи ще са нужни не само усвоените знания, а е необходимо да доразвиете творческия подход и дръзновението, които това учебно заведение възпитава в учениците си. Бъдете силни, вярвайте в доброто, работете за едно по-добро бъдеще на България“, каза още тя.

Абсолвентите, които завършиха степен „бакалавър" в специалност „Стопанско управление" са 151. От тях 67 са отличниците. Отличените от тях получиха два златни, три сребърни и два бронзови медала , а останалите 60 - диплом и значка. дипломират 55 магистри в четири специалности - „Финанси и банково дело", „Мениджмънт на човешките ресурси", „Счетоводство и одит" и „Стопанско управление". От тях 35 са с отличен успех. Във випуска бяха връчени пет златни, пет сребърни и три бронзови медала. Останалите отличници получиха диплом и значка.