Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кръгла маса за добрите практики в обучението на деца билингви беше открита днес

26 октомври 2016 10:23,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 467
Снимка 1

От 26 до 28 октомври Регионалното управление на образованието Сливен организира кръгла маса на тема: „Добри практики на учителите от област Сливен в работата с деца билингви“. Форумът беше открит днес от началника на РУО-Сливен д-р Бисерка Василева, а гости бяха областният управител Татяна Петкова, Пенка Иванова от Министерство на образованието и науката и директорите на дирекциите по образование в общините Сливен и Нова Загора.

Петкова поздрави организатори и участници в кръглата маса с днешния празник на Сливен – Димитровден. Тя каза, че като бивш учител и директор на училище винаги следи с голям интерес форуми като настоящия. „Резултатите, което Вие постигате с труда си, трябва да станат достояние на всички учители в страната, защото Вие, работещите в детските градини, полагате основите за по-нататъшното развитие на децата билингви. Гордейте се, че сте учители, тъй като това е една от най-благородните професии, усмихвайте се повече, бъдете здрави и постигайте все повече успехи,“ допълни областният управител.

В днешния първи ден опита си ще представят преподавателите в детските градини, утре това ще направят учителите от прогимназиален и гимназиален етап, а форумът ще завърши с представяне на добрите практики в образованието на деца билингви в начален етап.

Добрите практики ще бъдат качени на сайта на РУО Сливен.

Снимки

Снимка 2Снимка 3