» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Кръгла маса за добрите практики в обучението на деца билингви беше открита днес

26 October 2016 10:23,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 495
Снимка 1

От 26 до 28 октомври Регионалното управление на образованието Сливен организира кръгла маса на тема: „Добри практики на учителите от област Сливен в работата с деца билингви“. Форумът беше открит днес от началника на РУО-Сливен д-р Бисерка Василева, а гости бяха областният управител Татяна Петкова, Пенка Иванова от Министерство на образованието и науката и директорите на дирекциите по образование в общините Сливен и Нова Загора.

Петкова поздрави организатори и участници в кръглата маса с днешния празник на Сливен – Димитровден. Тя каза, че като бивш учител и директор на училище винаги следи с голям интерес форуми като настоящия. „Резултатите, което Вие постигате с труда си, трябва да станат достояние на всички учители в страната, защото Вие, работещите в детските градини, полагате основите за по-нататъшното развитие на децата билингви. Гордейте се, че сте учители, тъй като това е една от най-благородните професии, усмихвайте се повече, бъдете здрави и постигайте все повече успехи,“ допълни областният управител.

В днешния първи ден опита си ще представят преподавателите в детските градини, утре това ще направят учителите от прогимназиален и гимназиален етап, а форумът ще завърши с представяне на добрите практики в образованието на деца билингви в начален етап.

Добрите практики ще бъдат качени на сайта на РУО Сливен.

Photos

Снимка 2Снимка 3