Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен извършва неотложни ремонти на участъци от общински пътища

04 ноември 2016 13:07, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 509
---

Община Сливен извърша неотложни ремонти в ограничен обем на участъци по общинските пътища Изгрев-Божевци, от връх „Българка“ до местността Меча поляна, Бяла-Въглен, свлачищен участък от Бяла по посока Новачево, Кабиле-Жельо войвода и Бозаджии-Чокоба-Крушаре. Дейностите стартираха преди изтичането на месец октомври и ще приключат в края на ноември.

Договорите са сключени по три обособени позиции. Първата позиция е за пътя Изгрев–Божевци и път от връх „Българка“ до местността „Меча поляна“. Възстановяват се опасни разрушения по пътната настилка чрез локални ремонти, машинни изкърпвания и цялостно асфалтиране на участници до размера на разпределените средства.

Втората позиция е за строителни дейности основно по пътя Бяла-Въглен и за довършителни работи по преодоляване на транспортните затруднения по свлачищен участък от Бяла по посока Новачево.

Дейностите по третата позиция са за продължаване на неотложния ремонт в участък от пътя Кабиле-Жельо войвода и възстановяване на опасни разрушения по участъци от пътната настилка на пътя Бозаджии-Чокоба- Крушаре.

Възложените дейности се извършват с целеви средства от републиканския бюджет.