Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен поставя повдигнати пешеходни пътеки около училища

08 ноември 2016 08:57,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 668
повдигната пешеходна пътека

Повдигнати пешеходни пътеки се полагат в Сливен и населени места в общината. Към момента са поставени три в района на СУ „Константин Константинов”, две - в района на ОУ „Елисавета Багряна” и една до детската градина в квартал „Речица” в Сливен.

Повдигнати пешеходни пътеки ще бъдат изградени до края на седмицата и в селата Бяла и Чокоба. Такива вече има поставени в село Крушаре.

„Още от началото на мандата с моя екип работим в посока безопасност на децата и учениците, което е приоритет за нас. Удовлетворен съм, че повдигнатите пешеходни пътеки в района на СУ „Константин Константинов” са вече факт. С това изпълних поет ангажимент пред родители, които бяха направили и подписка, обезпокоени за сигурността на децата си”, коментира кметът Стефан Радев. Той призова шофьорите да бъдат внимателни и отговорни. Според него шофирането не е игра, а отговорност към живота на другите.

След изпълнение на възложените дейности и отчитане, при наличие на свободен финансов ресурс, ще бъдат направени и други повдигнати пешеходни пътеки.

 

08.11.2016 г.