Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА БИВШИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗЕМИ В МЕСТНОСТИ ГЮНЮЗЯ И БАШЧАРДАК В ЗЕМЛИЩЕТО НА ГР. СЛИВЕН

16 ноември 2016 09:31,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 588
Снимка 1

Областният управител на област Сливен съобщава, че в бр. 90 от 15.11.2016 г. на Държавен вестник е публикувано обявление на Общинска служба по земеделие Сливен за предстоящо анкетиране на бивши собственици или техните наследници за земи по § 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи. То ще се извърши във връзка с изработване на помощни планове и планове на новообразуваните имоти. Местностите по § 4 са: Гюнюзя и Башчардак в землището на град Сливен и включват следните подместности: Терасите, Бадемлика, Помпена станция, Малък Батмиш, Джан куртаран, Попов път.

Уточняването на границите на имотите на бившите собственици, които разполагат с решения на Поземлена комисия за посочените местности, ще се извърши на място по график. Обявлението в Държавен вестник и графикът са изложени в Общинска служба по земеделие Сливен и община Сливен.

За участие в анкетирането бившите собственици и техните наследници могат да се обръщат към служители на Общинска служба по земеделие Сливен или да се обаждат на телефон на фирмата-изпълнител 0889 443 080.

ЗЕМИТЕ, ЗА КОИТО НЯМА ЯВИЛИ СЕ ЗА АНКЕТИРАНЕ, СЕ ПРЕДОСТАВЯТ НА ОБЩИНАТА.