Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Младежи управляваха областта по инициативата „Мениджър за един ден“

17 ноември 2016 13:42,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 497
Снимка 1

На 17.11.2016 г. двама младежи влязоха в ролята на областен управител и заместник областен управител. Това са Ивайло Киров – 11 клас от ППМГ „Добри Чинтулов“ – Сливен, и Даниела Иванова – 11 клас от ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ – Сливен.

Ивайло изпълняваше длъжността на областния управител Татяна Петкова, а Даниела – на заместник областния управител Веска Вълчева.

Младежите бяха посрещнати от домакините и бяха запознати с основните правомощия на областния управител и дейността на администрацията. От своя страна те разказаха за себе си и своите очаквания за реализация. Ивайло учи информационни технологии, математика и английски език, но участва като актьор, сценарист и помощник-режисьор в театралната трупа към гимназията. Даниела изучава английски и френски език, но иска да се развива като хореограф, защото танците са нейният живот от 12 г.

Петкова каза, че винаги е много приятно да се среща и общува с млади хора, защото черпи от техните енергия и ентусиазъм. „С Вас, младите хора, ние сверяваме нашия часовник. Трябва да чуваме Вашето мнение, да се вслушваме в гласа Ви, защото Вие сте нашето бъдеще“, каза още тя и им пожела винаги да следват сърцето си.

Ивайло и Даниела взеха участие в работата на проведеното днес разширено заседание на Областния координационен съвет, на което беше представено социалното предприемачество.

Младежите получиха сертификати за своето участие в инициативата „Мениджър за един ден“.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5