Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Светлините на Коледната елха пред сградата на общината в Сливен грейнаха на 6 декември

06 декември 2016 19:09,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 625
...

Светлините на Коледната елха на пл. „Цар Освободител“ в Сливен грейнаха на 6 декември. В тържеството се включиха децата на Сливен, със специалното участие на Крисия Тодорова.

Водещи бяха Ивайло Киров /11 клас/ и десетокласничката Камелия Василева от Природо-математическата гимназия „Добри Чинтулов“, актьори от ученическия театър с ръководител Веселина Симеонова.

В концерта на открита сцена пред сградата на общината малките балерини от балет „Барби“ при Военен клуб, с ръководител Силвия Терзиева, изпълниха „Танц на снежинките”. Децата от детска градина „Мак“, с музикален учител Звезделина Попова, изпяха „Песен на играчките“ и „Зная кой е“. 4 годишната Зорница Костова от детска градина „Божур” рецитира стихотворение за Коледа.

Танцова програма поднесоха малчуганите от детския фолклорен ансамбъл „Българче“ при Основно училище „Христо Ботев“ и Народно читалище „Хаджи Димитър – 1937“, с ръководители Станка Иванова, Иван Добрев и Десислава Стойкова.

Кметът Стефан Радев поздрави децата на Сливен и заедно с тях отброи минутите в очакване на запалването на светлините на Коледната елха. Той пожела заслужени подаръци от Дядо Коледа, много здраве. „И нека родителите Ви да продължават да се гордеят с вашите постижения. Пожелавам весели и светли празници”, каза кметът.

Тържеството приключи с празнични илюминации, след което с концерт на Ансамбъла за народни песни и танци беше открит Коледния базар, изграден в източната страна на сградата на община Сливен.

Снимки

.......................................