Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ансамбълът за народни песни и танци с концерт на 28 декември в зала „Сливен“

20 декември 2016 13:12,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 676
зала Сливен

Ансамбълът за народни песни и танци ще изнесе концерт на 28 декември в зала „Сливен“ от 18.30 часа. Това съобщи заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова. Тя посочи, че интересът към залата продължава да е голям и отбеляза, че поканите за втория концерт са свършили за 10 минути. „За съжаление отново е имало разочаровани, но моля за разбиране, защото местата са 345. Ще има и бъдещи събития, които ще дадат възможност зала „Сливен“ да бъде посетена“, коментира Чиликова.

Концертът на 28 декември отново ще бъде безплатен. Зрителите могат да получат своите покани на 27 и 28 декември на място.

Заместник-кметът Пепа Чиликова каза, че проявата е възможност за тези, които ще се върнат в своя роден град по случай Коледните и Новогодишни празници, да видят обновената сграда.

Официалното откриване на зала „Сливен“ще се състои на 21 декември от 18.30 часа. Заради големия интерес, общинското ръководство взе решение да организира още един концерт на следващия ден. Поканите и за двете прояви са вече раздадени.

20.12.2016г.