» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Годишно събрание на сливенското Дружество за приятелство с народите на Русия и ОНД се проведе днес

26 January 2017 12:45,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 617
Снимка 1

На 26.01.2017 г. в конферентната зала на Областна администрация Сливен се проведе годишното събрание на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД – Сливен. Поканена за откриването беше областният управител Татяна Петкова, като присъстваха председателят на дружеството Марин Кавръков и членовете му.

„Запозната съм с дейността на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД. Приятно впечатление ми прави, че Вие винаги активно участвате в честването на националните празници, както и при отбелязването на други исторически дати,“ каза Петкова и допълни, че от години следи ежегодния Фестивал на руската песен. „Пожелавам Ви все повече участници и с всяка година фестивалът да става все по-добър. Поздравявам Ви за ентусиазма и желанието, с които реализирате Вашите идеи. Желая здраве, много успехи, положителни емоции и да осъществите все повече Ваши инициативи, а аз и екипът ми ще продължим да Ви подкрепяме, както и досега,“ завърши областният управител.

Петкова и Кавръков връчиха на членове на сливенското дружество дипломи от проф. Захариев – председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, за активна дейност за развитието на сътрудничеството между България и Руската федерация и народите от ОНД.

Събранието продължи с отчет за изминалата година и приемане на програмата за настоящата.

Photos

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7