Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общинският съвет ще обсъжда 28 важни за гражданите въпроси на редовна сесия на 23 февруари

22 февруари 2017 15:26,
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 7 години, брой четения: 525

Редовно заседание на Общинския съвет ще се състои на 23 февруари 2017г., от 9 часа, в заседателната зала на община Сливен. В предварителния дневен ред на сесията са включени за разглеждане и решение 28 предложения, внесени от кмета Стефан Радев и общински съветници. Това съобщи пред журналисти днес председателят на Общинския съвет Димитър Митев. В редовната пресконференция взеха участие и заместник-председателите на съвета Деян Дечев и Кирчо Димитров.

В законовия срок са внесени още две точки - за отпускане на допълнителни средства за Кожния диспансер и за избор на временно изпълняващ длъжността „директор” на новото общинско предприятие „Градска мобилност”.

Общинският съвет утре ще одобрява Наредба за водене на регистър на детските градини и центрове за подкрепа за личностно развитие. На заседанието си през февруари ще се гласуват изменения на наредбата за административните такси и цени на услуги, както и на наредбата за настаняване под наем и продажба на общински жилища.

Сред въпросите, които Общинският съвет Сливен ще приеме са „Програма за опазване на околната среда до 2020 г.“ и ще утвърди План за младежта за 2017 година.

Съветниците ще гласуват вливането на „Медицински център за рехабилитация и спортна медицина – Сливен” в „Диагностично-консултативен център 1”, както и избор на временен управител на Денталния център.

Следващото заседание на Общинския съвет ще се състои на 30 март, съобщи Димитър Митев.

Нормативните документи, дневният ред, предложенията за сесията, както и протоколите от проведените заседания са поместени на електронната страница на Общинския съвет: http://obs.sliven.bg/.