» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

За шеста поредна година е в ход кампанията „Студентски стажове“

02 March 2017 15:57,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 503
Постер

Програмата за студентски стажове в държавната администрация, изпълнявана от Министерски съвет, предоставя възможност на студенти от български и чуждестранни висши училища да проведат пълноценен стаж в структурите на държавната администрация на всички нива и в цялата страна. Програмата има за цел да предостави на студентите практически опит, нови професионални умения и да ги запознае с държавната администрация.

От стартирането й през 2012 г. летни стажове са провели над 2 500 студента в цялата страна, а в програмата са се включили над 150 административни структури. 98% от студентите са останали удовлетворени от проведените стажове и ги считат за изключително важни за тяхното бъдещо развитие.

Областна администрация Сливен всяка година приема студенти през лятото да стажуват в дирекциите на администрацията. И тази година са заявени позиции за стажанти. Желаещите могат за намерят пълна информация на сайта на кампанията: http://staj.government.bg/, както и във фейсбук: https://www.facebook.com/stajove/