Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

РОДИТЕЛИ ИНТЕРВЮИРАХА ДЕЦАТА СИ

14 март 2017 16:05,
Излъчване: ПХГ "Дамян Дамянов" преди 7 години, брой четения: 1582
клуб "Радио и телевизионна журналистика"

Младите журналисти от клуб „Радио и телевизионна журналистика“ при Профилираната хуманитарна гимназия „ Дамян Дамянов“ застанаха от другата страна на микрофона и бяха интервюирани. Докато работата на журналистите е да задават въпроси на представители на институциите и на различните власти, а когато потрябва и да правят анкета с граждани, то сега се наложи да отговарят на въпросите на ... свои близки. Темите бяха избрани от младите репортери, така както всеки истински журналист има сфера, от която са неговите репортажи и интервюта. Трябва да признаем, че гостите задаваха смело въпросите си и се справиха добре със задачата - да интервюират близките си деца. От друга страна бъдещите журналисти отговаряха компетентно, с нормалното за всеки интервюиран леко притеснение.

Занятието „Сега интервюират мен“ по проекта “ Твоят час“ цели от една страна да е полезно, тъй като децата се подготвят за него и научават нови неща. От друга - семействата се запознават лично с какво децата им се занимават в клуба. Комуникацията дете - родител в среда извън дома и училището носи приятни емоции за всички. Срещата бе резултатна -младите журналисти отговорно, с помощта на ръководителя на клуба Добринка Иванова, подготвиха детайлно и проведоха в позитивна творческа атмосфера поредната си инициатива.

Снимки

клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"клуб "Радио и телевизионна журналистика"