» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

КУРС ПО ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ В ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "Д. ДАМЯНОВ" НА 25 И 26 МАРТ 2017 ГОДИНА

26 March 2017 22:59,
Emission of: Humanitarian School 7 years ago, number of readings: 1455
творческо писане

Двата дни на курса по творческо писане в събота и неделя бяха прекрасен завършек на празничната седмица, в която отбелязахме 20 години от създаването на Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“.

Появиха се нови участници, които представиха своите произведения и чуха окуражаващи напътствия от Валентина Радинска. Свои творби четоха и участниците от предишни издания на курса. Създадената творческа атмосфера се прояви ярко във втория ден от курса, когато чухме много новосъздадени произведения, с конкретен повод за написването им – контактът между младите автори, получените съвети, обменените мнения.

В самия завършек на творческата работилница Валентина Радинска представи някои свои стихотворения, останали извън последната й стихосбирка, но органично свързани с нея като тематика и настроение. Разделихме се с очакване за следващия модул на курса и с обещания за нови творчески търсения и произведения от талантливите ни ученици.

Photos

творческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писане