» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28

12 April 2017 22:05,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 731
Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28

В края на работния ден приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28 в сливенския квартал „Даме Груев“.

След разпореждане на кмета Стефан Радев да се работи експедитивно за премахване на заплахите за живота и здравето на хората, екипите от Общината и фирмата-изпълнител извършиха всички необходими спасителните и аварийни работи.

Преди почистването са поставени укрепителни конзоли на останалата част от плочата и те ще останат, за да се ограничи риска от евентуален инцидент.

Очаква се търговските обекти да възстановят своята работа. Предстои Общината да получи становището за причината за аварията и отражението върху конструкцията на сградата.

12.04.2017 г.

Photos

Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28Приключи почистването на стоманобетонните късове от падналата козирка на блок 28