Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен поздрави Спортното училище за 30-годишнината му

12 декември 2014 15:37, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 9 години, брой четения: 1045
Община Сливен поздрави Спортното училище за 30-годишнината му

Плакет „Златна маска” и поздравителен адрес от името на кмета на община Сливен Кольо Милев бяха връчени днес на директора на Спортно училище „Димитър Рохов” -Наташа Иванова, по повод 30 години от създаването на школото. Подаръкът поднесе зам.- кметът Иван Петров, който също честити празника на учителите и възпитаниците на спортното училище.

„Съпоставимо с летоброенето на човешкия живот, тази възраст носи в себе си енергията на жизнената младост. А именно тя е основният двигател на неизброимите успехи, постигнати от възпитаниците на „Димитър Рохов”, е записано в поздравителния адрес. „И все пак, тридесет години носят и тежестта на традицията, опита, дисциплината, утвърдената и доказана методика, формулата на успеха. Това е цяла школа, дело на духа на спортното училище, в което като семейство се допълват учители и треньори, образование и спорт. Нека пребъде това голямо и здраво семейство, чиито деца следват своя силен път в света и които винаги носят в себе си, в сърцата си, мисълта и усещането за своя общ дом – спортно училище „Димитър Рохов” Сливен!” се казва още в поздравлението.

В знак на благодарност за ползотворната съвместна работа с община Сливен, директорът на учебното заведение връчи на зам.- кмета Иван Петров юбилеен плакет на училището.

Част от празничната програма в зала „Зора” беше импровизираното представяне на различните видове спорт, по които се провежда подготовка на състезатели в училище”Димитър Рохов” - футбол, лека атлетика, борба, вдигане на тежести, джудо и самбо. За спортни постижения през 2014 г. награди получиха над 15 ученици. Отличени бяха също бивши изявени спортисти, треньори, учители и директори.

Снимки

Община Сливен поздрави Спортното училище за 30-годишнината му