» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Празничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в Сливен

25 April 2017 13:38,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 656
Празничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в Сливен

С празничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" бяха отбелязани в Сливен три годишнини - 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от функционирането на Мрежата от Областни информационни центрове. На него присъстваха заместник-кметът Пепа Чиликова, заместник областните управители Камен Костов и Румен Христов, директори, учители и ученици от учебни заведения в града.

Пепа Чиликова поздрави присъстващите в препълнената зала "Сливен" и отбеляза значимостта на Областния информационен център в Сливен, който популяризира европейските структурни и инвестиционни фондове. "Благодаря Ви, че избрахте да проведете концерта-хепънинг в обновената зала „Сливен”, което ще допринесе още повече за празничния дух на събитието - част от националната кампания под наслов "Заедно за Европа". Надявам се до присъстващите и до всички наши съграждани да достига повече информация за всичко, което се случва в нашия град, благодарение на европейските фондове и проекти. Това е една крачка към по-доброто за нашия град", каза още зам-кметът.

По време на тържествената проява се проведоха игри, викторина и творческа работилница. С вокални изпълнения, народни, спортни и модерни танци се включиха художествени състави и школи при Военния клуб и ОУ "Елисавета Багряна". Водещи на концерта бяха актьори от Държавния куклен театър – Сливен.

Събитието беше организирано от Областен информационен център - Сливен и е част от националната кампания под наслов „Заедно за Европа“, която се осъществява на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центрове.

25.04.2017г.

Photos

Празничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в СливенПразничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" се състоя в Сливен