» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Аз обичам моето училище

26 April 2017 15:07, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 7 years ago, number of readings: 2027
Дни на Багряна

В седмицата посветена на патронния празник на училището учениците от първи клас с въодушевление и желание се включиха в конкурса по краснопис. Всеки ученик написа любимото си стихотворение от Елисавета Багряна, като с най-добрите творби се организира изложба. Жури избра победителите, които заслужено получиха своите грамоти и признание.

На 26.04.2017 г. се проведоха спортно-състезателни игри. В състезанията децата показаха своите спортни умения. Залата ехтеше от аплодисменти и въодушевление. Оспорваната надпревара завърши със следната класация:

Първо място – I „а” клас

Второ място – I „д” клас

Трето място – I „в” клас

Поздравления!

Photos

Дни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на Багряна