» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Изложение на земеделска, автомобилна, индустриална и електронна техника

03 May 2017 11:31,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 650
Снимка 1

В периода от 11 до 13 май 2017 г. Русенският университет „Ангел Кънчев“ организира традиционното Изложение на земеделска, автомобилна, индустриална и електронна техника. В годините то се превърнало в символ на модерни земеделие, транспорт и промишленост. Изложението е притегателен център за агрофирми, производители и гости. И тази година организатори на форума са инженерните факултети на Русенския университет, със съдействието на Министерството на земеделието и храните, Областна администрация – Русе, Община – Русе и Съюза на учените – Русе.

За участие са поканени министри, народни представители, дипломати, кметове, директори на учреждения, институти, организации и др.

Все повече големи, средни и малки производители на самоходна и прикачна земеделска техника, вносители на автомобили и други фирми и организации представят своята дейност на територията на университета пред български и чуждестранни посетители. Обичайно, изложението се посещава от няколко хиляди души от цялата страна, като се очакват и чуждестранни гости. По време на съпътстващите срещи, дискусии, презентации и демонстрации могат да бъдат осъществени ползотворни контакти, водещи до синергия в усилията и действията на заинтересованите страни.

Повече информация на: http://expo.uni-ruse.bg/programa.html