Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Граждани представиха лични и обществени проблеми пред кмета и ръководството на община Сливен

04 май 2017 16:31,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 571
...

Близо 30 граждани посетиха приемния ден на кмета и общинското ръководство в Сливен на 4 май. По време на срещите, те имаха възможност да зададат своите въпроси към Стефан Радев и заместник-кметовете Румен Иванов, Пепа Чиликова, Стоян Марков и към секретаря на общината Валя Радева.

Бяха поставени конкретни въпроси, свързани със съществуването на читалище „Константин Константинов”, със строителство и опасни сгради в града, със „синята зона”, улично осветление, сметосъбирането, градския транспорт, междусъседски спорове и други въпроси, свързани с преместваемите обекти по главната улица, обществения ред и блогоустрояването. Беше представен проблем с разпространение и употреба на наркотици в сливенските училища. Граждани потърсиха съдействие от кмета и неговите заместници за работа в общински структури и поставиха други социални и лични въпроси.

Общинското ръководство се ангажира да съдейства за решаване на проблемите на хората. Приемният ден се провежда всеки първи четвъртък от месеца. Предварително записване се прави в Центъра за административно обслужване в общинска администрация - два дни преди приемния ден, във вторник от 8.30 часа. Информация на телефон - 044/611-165.

04.05.2017 г.