Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Спортен празник се състоя в детска градина "Еделвайс" в Сливен

26 май 2017 14:17,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 890
Спортен празник се състоя в детска градина "Еделвайс" в Сливен

"Заедно е по-весело" - под това мото премина спортният празник в детска градина "Еделвайс" в Сливен. Празникът започна с посрещане на българското знаме и знамето на детското заведение.

С песни, стихове, танци, гатанки и състезателни игри, дворът, украсен с балони и знаменца, беше изпълнен с истинска забава, неописуеми емоции и радост. За активното си участие децата получиха награди.

"Днешният празник е празник на спорта, на игрите, на радостта, на красотата, на спортния дух, на енергията", заяви директорът на детската градина Янка Динева. В приветствието си тя пожела на децата да бъдат все така жизнени, енергични и силни и да имат стремеж за победа винаги.

Участие в детския празник взеха екипът на ДГ "Еделвайс", треньорът по карате Антон Въндев и децата от яслени и целодневни групи.

26.05.2017г.

Снимки

Спортен празник се състоя в детска градина "Еделвайс" в СливенСпортен празник се състоя в детска градина "Еделвайс" в СливенСпортен празник се състоя в детска градина "Еделвайс" в СливенСпортен празник се състоя в детска градина "Еделвайс" в СливенСпортен празник се състоя в детска градина "Еделвайс" в Сливен