Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На 1 юни 2010 г. /вторник/ от 10.00 часа в заседателната зала на Областна администрация – Сливен се състоя...

01 юни 2010 16:44,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1088
снимка

На 1 юни 2010 г. /вторник/ от 10.00 часа в заседателната зала на Областна администрация – Сливен се състоя официалната церемония по връчване на приз „Майчино сърце” за 2010 г.

Сребърен медальон във формата на сърце окачи на гърдите на втория носител на приза лично областният управител на Сливен г-н Марин Кавръков.

Призът, придружен от грамота, получи г-жа Божана Владова от Сливен, за това, че е приемен родител на едно дете. За голямото и сърце, за огромния и принос за утвърждаване на приемната грижа като социална услуга, тя получи настоящата награда и признание, а. едно дете в риск, чрез майчината ласка на г-жа Божана Владова получава обич, грижа, топлина и сигурност.

Ръководството на трите неправителствени организации – СНЦ „За духовни и социални дейности", СНЦ „Демократичен съюз на жените" и Фондация „Рози" -инициатори на днешната проява благодариха на областния управител - г-н Марин Кавръков, че прие за предложението да продължи дейността по връчването на отличието - Приз „Майчино сърце".

Инициативата за настоящия Приз „майчино сърце" е продиктувана от желанието да се популяризират и подкрепят усилията на ПРИЕМНИТЕ СЕМЕЙСТВА, приели да отглеждат и възпитават в домовете си деца лишени от родителски грижи. Той има за цел да оцени по достойнство усилията, личния принос и пример на семейството приело в дома си дете, да насърчи усилията на НПО-та и повиши техния капацитет. Да спомогне за развитието на гражданското общество.

Снимки

снимкаснимка