Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител се срещна с надеждите на Област Сливен

01 юни 2010 16:47,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1767
снимка

На 1 юни 2010 г. /вторник/ от 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация – Сливен, областният управител г-н Марин Кавръков и зам. областният управител г-н Пейчо Пейчев се срещнаха с ученици от област Сливен получили престижни награди на олимпиади, фестивали, състезания, конкурси през учебната 2009/2010 г.

Срещата с надеждите на област Сливен се повежда за първи път.

Пред всички деца областният управител г-н Марин Кавръков заяви, че е горд и щастлив в деня на детето да посрещне тук в Областна администрация младите надежди на област Сливен и България.

С успеха си и престижните награди на олимпиади, фестивали, състезания, конкурси всички Вие, нареждате вашите градове и села на достойно място не само в България, но и в Европа и света. Областният управител благодари на всички за високите постижения в овладяването на човешкото познание и издигане престижа на Област Сливен. Надяваме се занапред да имаме повод за нови срещи, за по – престижни награди, носещи радост и удовлетвореност от успеха.

Всяко дете лично получи грамота от областния управител и увековечи този момент със снимка.

След срещата областният управител покани децата да посетят Регионалния исторически музей Сливен.

Снимки

снимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаsnimkaснимкаснимкаснимкаснимкаснимка