Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На 1 юни 2010 г. /вторник/ от 11.30 часа в заседателната зала на Областна администрация - Сливен се проведе пресконференция ...

02 юни 2010 10:34,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1137
снимка

На 1 юни 2010 г. /вторник/ от 11.30 часа в заседателната зала на Областна администрация - Сливен се проведе пресконференция на областния управител г-н Марин Кавръков.

На пресконференцията областният управител запозна медиите с предстоящите мерки, които предприема Областна администрация свързани с икономии на разходната част от бюджета.

Въвежда се лимит за ползването на служебните телефони, закриват се телефонни постове. Изходящи разговори извън централата ще имат само ръководния персонал.

Спират се изплащанията на дневни пари при командироване в страната и чужбина. Ограничават се разходите за нощувка при командироване в страната. Отменя се заповедта на областния управител в частта за полагаем отпуск за ненормирано работно време.

Закупуването на минерална вода ще е само в галони, а не в малки малки бутилки.

Извеждането на служебните автомобили от гаражите на Областна администрация ще е само с изричното разрешение на заместник областният управител г-н Христо Карабекиров.

Изпращането на писма, картички ще става чрез електронна поща, изключение ще се прави само ако пощенското клеймо е необходимо да послужи за доказване на съдебни дела.

За намаляване разходите на ел. енергия се въвежда график за ползване на годишния платен отпуск на служителите изцяло в месеците юли и август. Целта е да се ограничи ползването на климатици през летните месеци.

Всички предприети мерки са за намаляване на разходите на Областна администрация. Те са изготвени от политическия кабинет, съгласувани с Директора на дирекция АПОФУС г-жа Марияна Иванова.

На пресконференцията областният управител заяви, че за сега не предстои съкращаване на персонал.

Снимки

снимкаснимка