» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител се срещна с надеждите на Област Сливен

01 June 2010 16:47,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1771
снимка

На 1 юни 2010 г. /вторник/ от 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация – Сливен, областният управител г-н Марин Кавръков и зам. областният управител г-н Пейчо Пейчев се срещнаха с ученици от област Сливен получили престижни награди на олимпиади, фестивали, състезания, конкурси през учебната 2009/2010 г.

Срещата с надеждите на област Сливен се повежда за първи път.

Пред всички деца областният управител г-н Марин Кавръков заяви, че е горд и щастлив в деня на детето да посрещне тук в Областна администрация младите надежди на област Сливен и България.

С успеха си и престижните награди на олимпиади, фестивали, състезания, конкурси всички Вие, нареждате вашите градове и села на достойно място не само в България, но и в Европа и света. Областният управител благодари на всички за високите постижения в овладяването на човешкото познание и издигане престижа на Област Сливен. Надяваме се занапред да имаме повод за нови срещи, за по – престижни награди, носещи радост и удовлетвореност от успеха.

Всяко дете лично получи грамота от областния управител и увековечи този момент със снимка.

След срещата областният управител покани децата да посетят Регионалния исторически музей Сливен.

Photos

снимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаsnimkaснимкаснимкаснимкаснимкаснимка