Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE Week

30 май 2017 15:16,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 693
Детска градина

Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE Week. В двора на детското заведение се състоя спортен празник, в който се включиха над 150 деца от седем целодневни групи. Децата спортуваха, играха и се забавляваха.

По време на тържеството бяха представени три деца, взели медали от състезания по карате и джудо - Крис, Николета и Константин. Беше направена и демонстрация от треньор по тенис на корт.

Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" е второто детско заведение, което се включва в Европейската седмица на физическата активност и спорта. Вчера спортен празник имаше в двора на ДГ "Теменуга".

MOVE Week е ежегодно събитие, което цели да се повиши информираността относно ползите от физическата активност, да се насърчи редовното участие в различни видове спорт и друга физическа активност и да се подобрят възможностите за достъп до спорт и физическа активност.

30.05.2017г.

 

Снимки

Детска градина Детска градина Детска градина  Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE Week Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE Week. В двора на детското заведение се състоя споДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE Week