» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE Week

30 May 2017 15:16,
Emission of: Municipality Sliven 6 years ago, number of readings: 699
Детска градина

Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE Week. В двора на детското заведение се състоя спортен празник, в който се включиха над 150 деца от седем целодневни групи. Децата спортуваха, играха и се забавляваха.

По време на тържеството бяха представени три деца, взели медали от състезания по карате и джудо - Крис, Николета и Константин. Беше направена и демонстрация от треньор по тенис на корт.

Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" е второто детско заведение, което се включва в Европейската седмица на физическата активност и спорта. Вчера спортен празник имаше в двора на ДГ "Теменуга".

MOVE Week е ежегодно събитие, което цели да се повиши информираността относно ползите от физическата активност, да се насърчи редовното участие в различни видове спорт и друга физическа активност и да се подобрят възможностите за достъп до спорт и физическа активност.

30.05.2017г.

 

Photos

Детска градина Детска градина Детска градина  Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE Week Детска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE Week. В двора на детското заведение се състоя споДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE WeekДетска градина "Вержин и Хаик Папазян" в Сливен се включи в инициативата MOVE Week