» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

СИЛЕН ЗАВЪРШЕК НА КУРСА ПО ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ С ВАЛЕНТИНА РАДИНСКА

18 June 2017 23:00,
Emission of: Humanitarian School 6 years ago, number of readings: 2007
творческо писане

Сертификати за участието си в курса по творческо писане получиха днес – в последното занятие за тази учебна година, младите сливенски творци. В истинска творческа работилница се превърнаха тези часове, в които имахме възможността да се запознаем с новосъздадени стихотворения, които участниците представиха в изпълнение на поставената им задача – да пишат за дъжда. Свои творби представиха и ученици, които нямаха възможност да се включат във вчерашния ден.

Виолета Калайджиева представи участието си и вдъхновяващите си впечатления в международен курс по творческо писане в Брунате, Италия, където изключително силно е било присъствието на тамошното българско училище.

В края на днешното занятие с насърчителни думи към участниците в курса се обърна г-жа Д. Петкова – заместник областен управител на Сливен, която изрази своето задоволство от провеждането на тази инициатива на Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ и пожела упоритост и последователност на бъдещите сливенски писатели.

 

 

 

Photos

творческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писанетворческо писане