Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на Сливен поздрави служителите на Областната дирекция на МВР по повод професионалния им празник

04 юли 2017 14:39,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 878
...

Кметът на община Сливен Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до директора старши комисар Иван Русев и служителите на Областната дирекция на МВР, по повод 138 години от създаването на МВР и професионалния празник.

Кметът Радев изразява своето и на общинската администрация уважение и благодарност за усилията и труда, които служителите полагат за спокойствието и безопасността на сливенци. „Нека трудът Ви да бъде доказателство, че институцията работи в служба на гражданите и обществения интерес. Това е голяма отговорност и висока чест, но е крайно необходимо, за да бъде силно и сплотено нашето общество”.

Днес Областната дирекция на МВР в Сливен организира на градския площад тържествено честване на професионалния си празник – 5 юли. Пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци се състоя тържествен ритуал за поднасяне на венци и цветя в знак на признателност за загиналите за народна свобода. Празника уважиха владиката на Сливен Иоаникий, областният управител Чавдар Божурски, заместник-кметът на община Сливен Румен Иванов, председателят на общинския съвет Димитър Митев, народни представители от сливенски избирателен район, ръководители на държавни и общински институции. Владиката на Сливен благослови и пожела здраве , сили и успешна работа за закрила на всички хора.

След церемонията гостите и гражданите, дошли на празника, наблюдаваха акция на специализираното тактическо звено за бързи действия. Те демонстрираха залавяне на извършители на въоръжен обир на административна сграда.

По-късно в салона на Военния клуб се състоя тържество за награждаване на служители на МВР за висок професионализъм, инициативност и съществен принос при изпълнение на служебната дейност. Зам.-кметът Румен Иванов връчи плакет на община Сливен на отличения с приза „Полицай на 2016 година”. Наградата получи Пламен Николчев - инспектор в сектор „Противодействие на криминалната престъпност” към ОДМВР-Сливен за цялостен принос при противодействието на престъпления, свързани с производството и разпространението на наркотични вещества.

04.07.2017 г.

Снимки

......................................................