» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

В Сливен започна информационна кампания на платформата “iLoveBulgaria“

09 August 2017 15:23,
Emission of: Municipality Sliven 6 years ago, number of readings: 747
...

От Стария бряст в Сливен започна информационна кампания на платформата “iLoveBulgaria“. От 9 до 12 август, част от екипа на ILoveBulgaria ще бъде в Сливен, на специален щанд, който ще се мести по главната улица. Гражданите могат да се запознаят с платформата и мобилното приложение, както и да получи много награди.

Сливен официално се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“ и е част от проекта. На всички забележителни обекти има поставени табели. На тях е изобразен специален код, който гражданите могат да заснемат с мобилните си апарати и да получават информация за съответния обект.

Това e новата интерактивна платформа на България, предоставяща информация както за забележителностите на държавата, така и за специалните предложения на местните фирми. Мобилното приложение iLoveBulgaria предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност.

Интерактивният гид на България „развежда“ туристите из местните забележителности. Картата на iLoveBulgaria показва снимки и видео от емблематични български паметници на територията на общината. Местните туристически забележителности и събития ще бъдат популяризирани чрез няколко различни канала – мобилно приложение, Facebook, Instagram, Viber.

iLoveBulgaria е част от международната платформа iLove, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на Министерство на туризма, общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.

09.08.2017г.

 

Photos

.....................