Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започна строителството на два обекта, част от проект за интегриран градски транспорт

05 октомври 2017 17:15,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 704

От днес започна строителството на два обекта, част от проект „Интегриран градски транспорт, гр. Сливен“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. Това съобщи Митка Крълева, началник на отдел "Общинско развитие, програми и проекти" в община Сливен.

Обектите, чието строителство започва са: „Ремонт на производствено-техническа база на превозвача” и „Изграждане на логистичен център на обръщалото на Дюлева река”. Цената на строително-монтажните работи е 670 700 лв. без ДДС и е включена в общата цена на инженеринга.

Ще бъдат ремонтирани 950 кв.м. от сервизните помещения в базата на „Пътнически превози“ ЕООД и ще се изгради открита автомивка за големи превозни средства. Обръщалото на Дюлева река ще бъде обновено, чрез изграждане на контролно - транспортен пункт, рехабилитация и вътрешно преустройство на съществуващата сграда и благоустрояване на прилежащи терен. Изпълнител на двата обекта сливенската фирма СД „Берко 90 – Берковски и сие“. Общият срок за изпълнение на всички дейности по инженеринга е 18 месеца.

05.10.2017г.