» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Отличени ученици за стихотворение посветено на Васил Левски

11 October 2017 16:33, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 6 years ago, number of readings: 4672
Отличени ученици за стихотворение посветено на В. Левски

За отличното представяне в категория „Стихотворение“ на Национален ученически конкурс, посветен на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски са отличени:

Павлина Теодорова Георгиева – VI „б“ клас; Натали Диянова Дойчева – VI „б“ клас; Александра Пламенова Николова – VI „б“ клас; Алекзандър Танев – VI „б“ клас; Данимира Славова – VI „в“ клас от ОУ „Елисавета Багряна“ гр. Сливен

Техните произведения са публикувани в сборник: „Ние, младите възрожденци“ издание на общобългарски комитет „Васил Левски“ Всеки млад възрожденец получи:

Грамота от Управителния Съвет на Общобългарски комитет „Васил Левски“, сборник с произведения, посветени на 180 години от рождението на Васил Левски и раница с лика на Левски.

Photos

Отличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. Левски