Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Честит празник, Сливен!

26 октомври 2017 15:52, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2479
Димитровден - празник на град Сливен

С литературно четене и изложба на ученици от ЦДО от ОУ "Елисавета Багряна" беше отбелязан празникът на Сливен - Димитровден.

На специално организирано тържество в училището в навечерието на 26 октомври, ученици от 3-ти и 4-ти клас разказаха интересни факти, митове и легенди, свързани с Града на стоте войводи. Те рецитираха и стихотворения.

Гости на събитието бяха директорът и заместник-директорът на учебното заведение - г-жа Величка Христова и г-жа Радослава Георгиева.

В ОУ "Елисавета Багряна" атмосферата беше празнична още седмица преди Деня на Сливен. Учители подготвиха информационни табла под надслов "Градът, който обичаме", представящи историята на града. На тях бяха окачени и снимки. Междувременно бяха изложени картини на ученици от първи до четвърти клас, на които бяха нарисувани някои от символите на града и величието на Сините камъни.

Празникът на Сливен отбелязваме на 26 октомври, Димитровден.

Честит празник, Сливен!

Снимки

Димитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град СливенДимитровден - празник на град Сливен