Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празникът на село Гавраилово е на Архангеловден

03 ноември 2017 12:01,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 814
---

Проявите, посветени на празника на село Гавраилово - Архангеловден, ще се проведат от 4 до 8 ноември. На 4 ноември, събота, от 9.30 ч. на спортната площадка в селото ще се проведе футболен турнир. В салона на читалището ще бъде подредена изложба на тема "Гавраилово" - моето родно село". Събитията от празничния календар продължават на 7 ноември, вторник, от 18.30 ч. с концерт, посветен на 40 години Детски танцов колектив „Здравец“ при НЧ „Слънце- 1928“. След концерта, който ще е в салона на читалището, празникът продължава на площада на селото.

На 8 ноември - Архангеловден в 10.30 ч. е поднасянето на цветя пред паметника на загиналите във войните жители на село Гавраилово. Програмата за празника предлага забавление и за децата. В салона на читалището малчуганите могат да гледат постановката „Телефон 112“ на Държавен куклен театър-Сливен.

Тържественият водосвет в църквата „Свети Архангел Михаил“ е от 11.30 ч. Същият ден от 13.30 ч. Основно училище „Найден Геров“ в селото ще бъде домакин на спортен празник.

 

03.11.2017 г.