Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стартира процедурата по номинациите за най-добри спортисти на Сливен

05 декември 2017 13:01, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 860
---

Започна процедурата по номинациите на спортните клубове за 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и най-добър спортист до 15 г. в Сливен. Право на участие имат всички клубове на територията на общината, членове на съответните федерации.

За целта е необходимо представител на спортния клуб да представи членската карта на състезателя, заверена от федерацията за календарната 2017 г. и заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел призово класиране. На присъстващите на срещата на клубовете преди номинацията са раздадени талони: приложение № 1- талон за участие и приложение № 2, по което ще се точкуват постиженията. Представители, които не са присъствали на срещата, могат да получат талоните за номинации от Силвия Никова, гл. експерт по спортни дейности в Община Сливен, на място в ст. 307 или да съобщят своя имейл на тел. 044/611 100/ 307 и ще им бъде изпратен.

Тази година беше богата на спортни събития. Сливенските спортисти взеха участие на световни, европейски и балкански първенства, защитавайки престижа на българския спорт и родния Сливен. Очакват се много изравнени номинации. При равен брой точки между двама или повече състезатели ще се взема под внимание второто най-добро постижение. Напомняме на представители на клубовете да представят и протокол за второ класиране, в случай на равен брой точки.

Крайният срок за входиране на номинациите в деловодството на Общината е 12 декември - 2017 г., 16,30 ч. При участие на състезател в състезание след тази дата, същият ще бъде изчакан след уведомяване на Силвия Никова.

Експертната комисия, която ще обработи резултатите на номинираните спортисти включва треньори от спортовете: борба,лека атлетика, самбо, плуване, акробатика, скокове батут, ориентиране, футбол и баскетбол.

Ръководството на Община Сливен за пореден път показва, че цени своите спортисти. Целогодишно и безвъзмездно се предоставят спортните бази на клубовете, поемат се и текущите им разноски. Най-добрите спортисти на Сливен за 2017 година ще бъдат удостоени с парични награди на церемония на 22 декември от 15 часа в зала „Сливен”.

05.12.2017 г.