Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приемен ден на общинското ръководство се проведе днес

07 декември 2017 16:11,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 1095
---

Приемен ден на кмета, заместник- кметовете и секретаря на Община Сливен се проведе днес. Граждани поставиха въпроси от обществен и личен характер. Кметът Стефан Радев беше запознат с проблем с външната канализация на жилищен блок. Жена сигнализира за дупки и дълбоки следи от камиони по улица в Сливен.

Граждани потърсиха съдействие от заместник-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова, предимно за лични проблеми. Сред тях са две майки, които потърсиха помощ децата им да бъдат настанени в детски градини.

Гражданин се обърна към Стефан Кондузов, заместник-кмет по устройство на територията и строителството по повод междусъседски отношения, свързани с изтичаща от улуците вода от единия имот в другия. На срещата със заместник-кмета по строителството гражданин настоя за изграждане на навес на спирката по линия №14, срещу Новите гробища.

Среща по въпрос от личен характер проведе гражданин със заместник- кмета по финанси и общинска икономика Румен Иванов.

Към секретаря на Община Сливен Валя Радева бяха поставени въпроси, свързани с общински жилища.

Приемният ден на кмета и неговите заместници, както и на секретаря на общината, е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става предварително - два дни преди това – във вторник от 8.30 ч. в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

07.12.2017 г.