» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Приемен ден на общинското ръководство се проведе днес

07 December 2017 16:11,
Emission of: Municipality Sliven 6 years ago, number of readings: 1096
---

Приемен ден на кмета, заместник- кметовете и секретаря на Община Сливен се проведе днес. Граждани поставиха въпроси от обществен и личен характер. Кметът Стефан Радев беше запознат с проблем с външната канализация на жилищен блок. Жена сигнализира за дупки и дълбоки следи от камиони по улица в Сливен.

Граждани потърсиха съдействие от заместник-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова, предимно за лични проблеми. Сред тях са две майки, които потърсиха помощ децата им да бъдат настанени в детски градини.

Гражданин се обърна към Стефан Кондузов, заместник-кмет по устройство на територията и строителството по повод междусъседски отношения, свързани с изтичаща от улуците вода от единия имот в другия. На срещата със заместник-кмета по строителството гражданин настоя за изграждане на навес на спирката по линия №14, срещу Новите гробища.

Среща по въпрос от личен характер проведе гражданин със заместник- кмета по финанси и общинска икономика Румен Иванов.

Към секретаря на Община Сливен Валя Радева бяха поставени въпроси, свързани с общински жилища.

Приемният ден на кмета и неговите заместници, както и на секретаря на общината, е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става предварително - два дни преди това – във вторник от 8.30 ч. в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

07.12.2017 г.