» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Крайният срок за подаване на документи за финансово подпомагане за 2018 г. на спортните клубове е 15 януари

11 January 2018 11:51, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 6 years ago, number of readings: 1092
---

Община Сливен напомня на спортните клубове и други дейности, свързани с направленията на физическата култура и спорта, развиващи дейност на територията на общината, че срокът за подаване на документи за финансово подпомагане за 2018 г. е 15 януари.

Спортните клубове и други дейности, свързани с направленията на физическата култура и спорта, които желаят да получат финансово подпомагане за настоящата календарна година, трябва да заявят желанието си и да подадат необходимите документи до 15.01.2018 г. в деловодството на Община Сливен. Изпусналите срока за кандидатстване, както и новорегистрираните през годината, не могат да ползват финансова помощ. Броят на кандидатстващите клубове е неограничен.

Размерът на финансовата помощ за подпомагане се определя всяка календарна година с изготвяне на бюджета на Община Сливен и одобрението му от Общински съвет-Сливен.

Разпределението на средствата между спортните клубове се извършва съобразно Наредба за условията, критериите и реда за финансово подпомагане на спортни клубове и други дейности, свързани с направленията за физическата култура и спорта в Община Сливен, която можете да намерите в официалната интернет страница на Община Сливен.

http://obs.sliven.bg/uploads/files/naredbi/Naredba_Sport.pdf

 

За допълнителна информация може да звъните на телефон 044-611-307 – Силвия Никова – гл. експерт „спортни дейности“.

11.01.2018 г.