» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Възпитаване в дух на здраве и родолюбие

18 January 2018 14:30, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 6 years ago, number of readings: 2543
Възпитаване в дух на здраве и родолюбие

В часовете по проект „Твоят час“ второкласниците от групите по интереси „Аз и моето здраве“ с ръководител Станислава Петкова и „Опознавам родния край и родината“ с ръководител Йорданка Стефанова посетиха важни исторически и културни музеи.

Водейки се от принципа за възпитаване на подрастващите в дух на здраве и родолюбие, ръководителките на групите заложиха на посещения в Историческото селище „Туида“, Национален музей на Текстилната индустрия и Къщата-музей „Сливенски бит“.

Учениците посещават часовете по извънкласни дейности с голям интерес. Заниманията допринасят за натрупване на ценни знания и повишаване образователните компетентности на второкласниците.

Photos

Възпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбие