Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Работна среща за Националния конкурс „Цветен камертон“

08 февруари 2018 13:15, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 770
---

Първа работна среща за организацията на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Цветен камертон“ се проведе в кабинета на заместник- кмета Пепа Чиликова. 15-тото издание на конкурса ще се проведе на 31 март и 1 април 2018 г. , когато се празнуват Лазаровден и Цветница. По време на срещата бяха определени възрастовите групи за участниците се в конкурса. Те са 4 и са следните: 5- 8, 9- 11, 12- 14 и 15- 17 години. Определени са и паричните награди за отличилите се изпълнители. 300 лева ще бъдат връчени на носителя на голямата награда. За всяка възрастова група класиралите се на първо, второ и трето място ще получат съответно по 100, 70 и 50 лева. Ще бъде връчени още и традиционната статуетка, както и награди от спонсори.

Младите изпълнители на популярна музика ще пеят в две зали - голямата на Военния клуб и в зала „Сливен“. Предстои да бъде уточнен съставът на журито.

Миналата година в конкурса се включиха 107 деца, като тази година се очаква приблизително същият брой. Организатори на конкурса са Община Сливен, Военен клуб Сливен, Център за подкрепа за личностно развитие- Детски комплекс- Сливен, школа „Ритъм“ при Военен клуб- Сливен. Националният конкурс „Цветен камертон" ще се проведе под патронажа на кмета на Община Сливен Стефан Радев.

08.02.2018 г.