» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Съвети при избор на сватбен фотограф

16 February 2018 17:56, Kamen Edrev
Emission of: Without source 6 years ago, number of readings: 1045
Сватбен фотограф Бургас

1. Философия

За някои неща от сватбената подготовка наистина не е нужно да се интересувате от философията на продавача. Когато става дума за сватбената фотография обаче, нещата не седят по този начин. Шансовете са, че ще прекарате повече време с вашия сватбен фотограф, отколкото с Вашите кумове по време на вашия сватбен ден, така постарайте се да се спрете на фотограф с който се разбирате лесно. Вижте как се е представил по въпроса един сватбен фотограф в Бургас.

 

2. Харесвате ли фотографа?

След като сте стеснили избора си до няколко фотографи, чиято работа харесвате и чиято философия сякаш желаете, инициирайте контакт с тях - разговор по телефона, видео разговор или среща на живо - във всеки от изброените варианти ще можете да усетите как се чувствате спрямо всеки един от фотографите.

 

3. Цена и включени услуги

Когато разглеждате ценообразуването на някого, бъдете внимателни - бъдете сигърни какво точно е включено в пакета, който търсите. Един професионалист, който се занимава със сватбена фотография цени времето си, но въпреки това излишно надутите цени не гарантират най-високо качество на работа.

 

4. Обработка на снимките

Много голяма част от работата на съвременните фотографи се извършва в последващата обработка на снимките. Когато разглеждате портфолиото на фотографа, е полезно да знаете, че изображенията не излизат от камерата по начина, по който ги виждате.

 

5. Доставка

След като сватбата ви се е случила, ще искате да получите и снимките си по възможно най-бързия начин. Преди да изберете фотограф е важно да разберете и колко време ще отнеме обработката на снимките. Това далеч не е най-важния фактор, но точността на фотографът е от съществено значение.