Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Допълнителна техника обработва отсечката между селата Чинтулово и Гавраилово

28 февруари 2018 16:24,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 806
---

Приключи обработката по проходимостта в района на м. Рамануша и улиците в селата Горно Александрово, Блатец, Калояново, Тополчане, Мечкарево, Чинтулово, Гавраилово, Селиминово, Стара река, Средорек. Това е станало с допълнително привлечена техника. В раната утрин предстои ръчно осоляване на недостъпните за обработка с техника места. Поради силния вятър и образувалите се преспи в отсечката с.Чинтулово – с. Гавраилово многократно е оказана помощ на закъсали автомобили и е изпратена допълнителна техника за обработка на пътното платно.

В планинската част отново са отстранени паднали дървета със съдействието на Горско стопанство- Сливен. И в планинската, и в равнината част на общината пътищата са проходими при зимни условия. Ток и вода има навсякъде, с изключение на м. Даулите, където се работи по отстраняване на проблема.

В града главните булеварди и маршрутите на градския транспорт са проходими. Където е необходимо, е извършено допълнително осоляване. Машините за почистване и осоляване ще продължат работа и в тъмната част на денонощието.

 

 

28.02.2018 г.