» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Допълнителна техника обработва отсечката между селата Чинтулово и Гавраилово

28 February 2018 16:24,
Emission of: Municipality Sliven 6 years ago, number of readings: 807
---

Приключи обработката по проходимостта в района на м. Рамануша и улиците в селата Горно Александрово, Блатец, Калояново, Тополчане, Мечкарево, Чинтулово, Гавраилово, Селиминово, Стара река, Средорек. Това е станало с допълнително привлечена техника. В раната утрин предстои ръчно осоляване на недостъпните за обработка с техника места. Поради силния вятър и образувалите се преспи в отсечката с.Чинтулово – с. Гавраилово многократно е оказана помощ на закъсали автомобили и е изпратена допълнителна техника за обработка на пътното платно.

В планинската част отново са отстранени паднали дървета със съдействието на Горско стопанство- Сливен. И в планинската, и в равнината част на общината пътищата са проходими при зимни условия. Ток и вода има навсякъде, с изключение на м. Даулите, където се работи по отстраняване на проблема.

В града главните булеварди и маршрутите на градския транспорт са проходими. Където е необходимо, е извършено допълнително осоляване. Машините за почистване и осоляване ще продължат работа и в тъмната част на денонощието.

 

 

28.02.2018 г.