» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Наградиха военнослужещи от Сливен за Деня на логистиката в Българската армия

01 March 2018 16:17, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 6 years ago, number of readings: 953
---

Военнослужещи от Сливен получиха награди по повод 1 март - Деня на логистиката в Българската армия и професионален празник на Ремонтната база за въоръжение и техника. Това стана по време на тържествено събрание във Военен клуб-Сливен, организирано от военно формирование 46700, с началник подполковник Румен Гочев.

Със заповед на командира на сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, за постигнати високи резултати и професионализъм, с предметни награди бяха удостоени кап. Стойчо Колев, серж. Иван Георгиев и Атанас Денев. Благодарност за всеотдайната работа и високи професионални успехи, със заповед на подполковник Гочев, получиха кап. Динко Динев, кап. Недко Недев и старшина Стоян Ванков. С грамоти бяха отличени Анета Желева, Никола Стефанов и Георги Генов.

„В сложното време, в което живеем, и ограничените ресурси, с които разполагаме, неоценими са усилията на всички вас за справяне с новите предизвикателства. Логистичните специалисти винаги са понасяли на гърба си трудностите на времето. Нашият труд остава понякога незабелязан, но в това се състои благородството на професията ни“, каза подполковник Гочев.

Кметът на Сливен Стефан Радев отправи приветствие по случай празника. Той поздрави военнослужещите за успешното изпълнение на поставените задачи. Радев подчерта, че военната логистика е от изключителна важност за реализирането на оперативни, тактически и стратегически задачи. „Убеден съм, че успешно изпълнявате своите задължения, макар и в условията на необходимост от по-голяма материална осигуреност. Вие сте важно звено в съвместната дейност между партньорите ни от НАТО при изпълняване на ангажиментите ни по отношение сигурността на страната ни“, каза кметът.

След тържественото събрание се проведе концерт на деца от СОУ „Константин Константинов“ – Сливен.

 

Photos

---------------подп. Румен ГочевСтефан Радев ---------------