» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Пролетен празник

29 March 2018 19:20, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 6 years ago, number of readings: 2521
Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"

Днес четвъртокласниците от ОУ „Елисавета Багряна” с радост посрещнаха бъдещите първокласници от ОДЗ „Елица”.

Пред любопитните погледи на децата от подготвителни групи „Шарен свят” и „Веселушка” оживяха приказни герои, пролетни цветя и птици. Всички с радост посрещнаха дългоочакваната Пролет.

Ведро настроение и положителни емоции у гостите внесоха и прекрасните ни танцьори от клуб за спортни танци и от танцов състав „Детелина”. Изпълненията им получиха заслужени аплодисменти.

След представлението бъдещите първокласници гостуваха в класните стаи на първите и четвъртите класове. Пяха, рисуваха и се забавляваха заедно с тях.

Photos

Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"