» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Вълнуващи преживявания за второкласниците от групите по интереси по проект "Твоят час"

02 April 2018 16:18, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 6 years ago, number of readings: 2166
Проект "Твоят час"

Почистване на терена около лифта и туристически поход до скалния феномен Халката – това бяха едни от най-вълнуващите преживявания през месец март за второкласниците от групите по интереси по проект „Твоят час“ – „Опознавам родния край и родината“ и „Аз и моето здраве“. Включването на малките ученици в инициатива по почистването на района около лифта допринесе за възпитанието им в бъдещи радетели за чиста природа. След това забележително събитие в техния живот, те поздравяваха туристите с „Пазете природата чиста, не я замърсявайте!“ .

В почистването се включиха и част от родителите на децата, с което те дадоха своя личен пример. Преминаващите хора сърдечно поздравяваха децата и техните ръководителки – г-жа Йорданка Стефанова и г-жа Станислава Петкова за чудесната инициатива.

Представител от ПП “Сините камъни“ разказа на децата легендата за скалния феномен „Халката“ и им показа част от растенията по планинската пътека. За някои от децата това беше първото изкачване до тази природна забележителност, което ги накара да се почувстват щастливи и заредени с ентусиазъм.

Photos

Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"Проект "Твоят час"