Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

20 април 2018 11:57,
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 6 години, брой четения: 2285
директорката

Дни на отворените врати за бъдещи първокласници се проведоха на 19 и 20 април 2018 година в ОУ "Панайот Хитов". В четвъртък на гости на училището бяха децата от ЦДГ "Вержин и Хаик Папазян", а в петък- малчуганите от ЦДГ "Теменуга".

Разнообразна програма беше подготвена от учителите, която имаше за цел едновременно да забавлява, но и да м загатне за интересните дебри на познанието, в които съвсем скоро им предстои да се впуснат.

Бъдещите първокласници посетиха учебните часове на I A и IV Б клас, където наблюдаваха интересни електронни уроци. Класовете бяха подготвили и кратка програма, с която да поздравят гостите. Обиколката продължи с посещение на игротеката и новооткритата училищна библиотека. След това в кабинета по информационни технологии, децата бяха въвлечени в магията на интерактивния образователен софтуер MozaBook, който им позволи да играят игри и пеят песни на Английски език, да скачат със зайчета, да наблюдават 3D изображение на истински динозавър. Накрая всички останаха много доволни, получиха подаръци, балони, брощури на училището и най-важното- удоволствието от преживяването.

Снимки

госпожата първи класчетвърти класГено фИЛИПОВигротекабиблиотекамоза букмоза бук 2децата 2децата 3изложбабиблиотекадецата моза букс балонипапазянпапазян 2папазян 3папазян 4папазян 5папазян 6