» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

По покана на Главния секретар на МС г-н Росен Желязков на проведеното редовно заседание на Министерския съвет на 21 юли...

23 July 2010 17:07,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1406

По покана на Главния секретар на МС г-н Росен Желязков на проведеното редовно заседание на Министерския съвет на 21 юли т.г. от 10.00 часа в град София участва областният управител на Област Сливен г-н Марин Кавръков.

На заседанието на Министерския съвет бе отчетено намалението на администрацията в отрасловите министерства, закриването и редуциране състава на всички изпълнителни агенции. Беше потвърдена още веднъж решимостта на кабинета , администрацията да се съкрати с 30 %.

След заседанието Областният управител проведе среща с министъра на МРРБ , г-н Росен Плевнелиев и Главния секретар на Министерския съвет, г-н Росен Желязков по въпросите за съпътстващата инфраструктура на АМ „Тракия” и електронното правителство, като важен елемент от административната реформа.

Г-н Кавръков се срещна и със заместник министъра на Министерството на културата, г-н Митко Тодоров , на когото благодари за отношението му към ДТ „Стефан Киров”Сливен. Двамата обсъдиха проблемите на театъра в град Сливен и необходимостта от мерки за намаляване големите разходи за отопление през активния театрален сезон