» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител ще проведе работна среща във връзка с процеса на разработване на Областна стратегия за развитие на социалните услуги

27 July 2010 10:40,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1292

Областният управител ще проведе работна среща във връзка с процеса на разработване на Областна стратегия за развитие на социалните услуги в област Сливен

На 29.07.2010 г. /четвъртък/ от 11.00 ч. в заседателната зала на Областна администрация ще се проведе работна среща на областния управител г-н Марин Кавръков с Областната работна група за планиране и разработване на Стратегия за развитие на социалните услуги в област Сливен, която включва заинтересовани органи, лицата и организациите, на общинско и областно ниво, имащи отношение към развитието на социалните услуги.

На срещата ще присъства и г-жа Венелина Богданова – експерт „Социални услуги” Техническо звено по деинституционализация към УНИЦЕФ.

В рамките на срещата ще се обсъди съдържанието и заключенията на разработения Областен доклад за анализ на ситуацията в област Сливен, който е част от процеса на стратегическо планиране на социалните услуги. Ще бъдат сформирани тематични работни групи, които ще дискутират визията, ценностите и принципите на Стратегията. Очаква се да бъдат формулирани приоритети, общи и специфични цели, в съответствие с националните приоритети за социалните услуги и идентифицираните реални потребности на местно ниво.

Срещата е отворена за участие на заинтересовани лица и организации от област Сливен.